Flashbacks



2001 - perfekt bild...



2002 - hihi, visst var man lite söt?



2003 - omg, jag vill ha dom där strumporna! detta var btw på min födelesedag. emelie 7 år alltså.



2004 - haha, är det bara jag som diggar vardags dressen? nejdå, jag var leopard på min maskerad.

Senare år blir det immorgon.
Puss!

Hej eller heeeeeeeeeeeeeej?

Är det bara jag som känner mej lite ledsen när fólk skriver "hej" istället för "heeeeeeeej". När man tillägger massor med E så känns det mer glatt och liksom "men heeeej är det du?". Svara i kommentarerna!




Haha, Omar ställde upp på den sista faktiskt. Han brukar säga hej med många E.


ASHDEFUGGLE

Ja, igår åkte vi och kollade på Molly. Det gick väldigt bra och dom ska låta oss ha henne en stund och bestämma om vi vill köpa henne. Jag hoppas att vi gör det! Idag var vi och köpte lite grejer åt henne. Det blev en superstor hundkudde, två hundskålar och ett hundben som nu ligger i hundskålen och väntar på en hund som ska äta den. Vi ska iaf hämta hunden på onsdag morgon, så när jag kommer hem så kommer det finnas en schäfer/collie blandras i mitt hus. Längtar! Nu ska jag iaf städa mitt rum. (:
Puss

Molly

Idag klockan 11.00 ska vi åka och hälsa på Molly. Jag var så exited att jag vaknade 6:00 och kunde inte somna om. Så jag satt på teven och stoppade in nya Dexter säsong 2. Inte lilla Dexter på CN (cartoon network) men ni vet Dexter på 5:an eller 3:an eller 6:an eller vad den nu sänds på. Jag har redan ätit och tagit en kall dusch så nu ska jag klä på mej och väcka pappa och Niklas. Jag tar bilder på Molly också. Juste, ska ladda upp bilder från igår då vi skulle klä ut oss i skolan på söndag. Jag får bilderna av en kompis då eftersom han tog bilderna.

PUSS!


Några efterrätter du kanske ska undvika i framtiden?

Läste en artikel på MSN.COM där det stog om lite efterrätter man ska undvika. Nu snackar jag inte om "om du vill gå ner i vikt så får du inte äta dethär för då blir du en tjockis" utan mera "du vet väl att den där yogurten innehåller malda insekter?". Jupp, ni läste rätt. Det som identifieras som Artificial Flavour innehåller blandannat malda insekter. Äckligt? Läs mer av dom lite udda ingridienserna här.

GÅRDAGENS OUTFIT

Tog något enkelt, slapp som jag är.



Jeans - Ginatricot
Tjockis - Pappas gammla

Detta gick inte så bra. Bara för att min klädsel va lite tråkig men ändå. Ska jag fortsätta med sånthär?


BILDTEST!



OMFG. DET FUNKAR FOR REAL! Äntligen, jag kan ladda upp bilder igen. Jag satt som en spännd liten gubbe, som hade en siffra kvar till att vinna Bingo medans jag väntade på att bilden skulle laddas upp! Haha. Senare idag blir det påfyllning med bilder. PUSS!

Mi gallo se murio ayer.

Spanska människor, observera att jag inte har en tupp. Tessie, förlåt för att jag påminner dej om den där hemska tanten men låten har fastnat på mitt huvud. Cocococococo cocori cocora... cocococococo cocori cocora... yano cantara cocori...

Jag börjar misstänka att det är datorn som hindrar mej från att ladda upp bilder på bloggen, inte bloggen själv. Tidigare postade jag ett inlägg med en bild på käraste Molly, detta gjores på MacBooken. När jag försöker ladda upp bilder på PC:n dampar den. Detta är ett problem för att jag tycker MacBooken är lite krånglig att hanskas med. Den är snygg och så, men väldigt anorlunda från datorer med Windows. Iallafall, om jag ska ladda upp bilder i bloggen måste jag göra det med MacBooken och somsagt, allt för komplicerat för min lilla hjärna.
Enough with the computer troubles.
Idag var jag så stolt, jag kom till skolan och hade gjort ALLA, inte hälften men ALLA läxor. Jag skrev 4 paragrapher om 4 olika personer i Frankenstein boken. Jag skrev vad en tessellation (vet inte om det heter så på svenska, men jag säger så) och ritade en bild och skrev 3 ursäkter till värför man kom sent till skolan på franska (ja, det var läxan till franska). Franskan var speccielt fin, mina små "stickfigures" var så fina och detaljerade. NOT.
Idag gick superbra, vi fick också reda på att vi skulle klä ut oss som en figur från en bok eller serietidning på torsdag. Gissa vem tönten själv ska vara? Gissade ni Batman gissade vi rätt. Bilder blir det såklart! Sarah ska vara Superman, hahaha. Nu ahr jag gjort Geografi läxan och Historia blir det på rasten immorn. Jag ska typ skriva en mening, gash.

Men nu ska jag ställa klockan på 6:00 AM, DXB  tid och ta och lägga mej i gästsängen och kolla på scrubs tills jag somnar. Vanlig kvällsritual. Ja faktiskt. Väldigt vanlig. Puss puss. Sov så sött!


MOLLY


Yes! finally! Det funkar att ladda upp bilder! Btw, detta e Molly som vi ska kolla pa nu pa fredag. Puss! (:

GAY.

Förlåt för inaktivitet men det går verkligen itne att ladda upp bilder i inläggen och det stör mej för att det blir så tråkigt annars. Och perfektionisten inom mej säger att om inläggen inte har bilder i är dom inte bra. Säger det bara så ni vet. By the way, jag har adopterat Photoshop CS3 nu så ni som vill ha design får hojta till. Puss på er (:

HUNDSHOW

Idag var det hundshow som gällde, det va därför jag inte bloggat någonting. Jag har alltså tränat för showen. Eftersom jag själv inte har en hund, fick jag låna K9 Friends hund Ellie som jag fick tävla med och gå runt med så folk kunde se henne och vilja adoptera henne. Hundar från K9 Friends är alltså hemlösa hundar som bor på en "dogpound" och man kan adoptera dom om man vill. Iallafall, jag vann ett pris med Ellie, Child Handler 10-15. Men i Agility blev hon lite nervös och det va någon tönt som stog och snackade om sin egen hund i mikrofonen så hon blev ju stressad. Halvvägs egenom showen kom min fader och skulle kolla lite (han kollade när jag tävlade) och sen skulle vi kolla på K9 hundar.
Vi hittade en ängel till hund som heter Molly och är en schäfer blandning, men hon ser lite ut som en collie på något sätt. Vi reserverade henne och ska kolla på henne någon gång snart och ta hem henne för att se hur hon är hemma. Hon är så perfekt, allt min familj vill ha. Jag vill ha en schäfer, pappa vill ha en fluffig hund, mamma vill ha en liten hund och Niklas... ja Niklas vill ha vad alla andra vill ha. Molly, Molly, Molly...
Carmen och Catherine som jag åkte med vann också lite priser. Pablo & Dusty (Carmens hundar) vann kanske 6 rosetter sammanlagt (?). Sen köpte jag ett koppel och ett halsband till Molly, och om man skrivit upp sin hund för en tävling fick man dessutom en hel påsa hundmat. Plus att folk som jobbade på Pedigree sprang runt och gav generösa mängder med hundgodis så Carmens mamma kom hem med kanske 7 påsar med hundgodis? Jag kom hem med 3, jag slutade säga ja efter en stund. Bilder får ni om en stund. Måste byta dator för att dom finns på pappas dator och den datorn kan inte skriva åäö.

Ha det gött (:


Först till kvarn...

Paxa denna design? Allt du gör är att skriva en kommentar med ditt bloggnamn såklart och vad du vill det ska stå i som namn. Bild får du skicka när jag insett att du kommentarat! (:
Visst är den fin? SÅ KOMMENTERA SÅ BLIR DEN DIN!


[RUBRIK HÄR]

Hej alla läsare. Idag har jag varit i skolan. Det var som alla andra måndagar, vi hade drama och musik och allt sånt roligt. På drama fick vi göra en litet "skådespel" om en "headline" i tidningen. Vi fick "8 months on the run" och den var ganska svår att göra. Självklart fick Sarah den enklaste som var "Man kills family and then shoots himslef". Asså seriöst, det är ju så himmla enkelt? Iaf, hennes handlade om två bögar som har barn och ena bögen kommer hem och säger till sin man att komma in och så förklrar han att det inte funkar längre sen mördar han sina barn och sin man. Lite udda. Men jag satt och garva så det gjorde ont. Nu ska jag göra en design åt någon lycklig person (:
Puss


PANTHER

Igår åkte denna gossen hem till mej (se nedan). Så himmla snygg, och jag har kollat på den länge. Tänke också ta hem en tjockjacka som var röd och vit rutig, men det får det bli nästa gång. Köpte t-shirten på HM. Ingen aning vad den kostade. Men den finns på hemsidan.



Very me måste jag säga. Med jeans och en scarf till, fy vad fint. Bilder med plagget på blir det lite senare.

LÄS, Seriöst det är två meningar. Varför inte?

Jag återställer designen till Fashion och börjar jobba på designen därifrån. Just so you know. (:

Where did I go wrong?




Jag vet att How to save a life är jätte gammal, men den är lika bra för det!

Shahaha

Din bästavän - jag har många men idag väljer jag just en av dom.

vad har hon för hårfärg just nu? - Blond (:
brukar hon färga håret? - Ehm.. hon har slingat.
vilka färger har hon haft? - Blond
vad har hon för parfym? - Eheheheh... ska fråga. Escada rockin' rio hette den.
vad brukar hon använda för smink? - hmm.. foundation och mascara kanske?
vad är erat första minne? - hahaha, djurskolan på gungorna i bbs
vad heter hon i andra namn? - johanna
vart bor hon? - V-tuna
är du avundsjuk på henne? - esch, vem är inte det?
hur lång är hon? - 1.56
vad heter hennes syskon? - ensambarn, men hon har en hund
när träffades ni? - long time ago....
hur träffades ni? - vårat intresse för att göra om skolan.
vad går hon på för sporter? - ridning
vad brukar hon göra på helgerna? - typ ha filmkväll..utan mej för jag är en looser som bor i dubai.
vad brukar hon göra efter skolan? - kompisar och datan?
vilken skola går hon i? - vittra i vallentuna
har ni kramats? -hahaha nej hon har baciller!!!!!!! vad tror ni?
har ni pussats? - tschnej x)
brukar ni säga att ni älskar varandra? - yaaaa
har hon fräknar? - yaaaa
har ni kollat på film någon gång? - älska i am legend!
har ni bråkat någon gång? - mmhhm, men inte ofta.
har ni sovit i samma säng? - eeehh.. tror det? xD
har ni skrattat tills ni gråtit? - hahaha ja !
har du sett henne gråta? - mmm.. sorglig filmkväll med titanic.
vad gjorde du då? - började gråta oxå för att jag kände mej utanför!
har hon sett dig gråta? - mm
vad ska ni göra i sommar? - vi ska chillaxa och cykla till kyrkby like usual
hur länge har ni varit kompisar? - typ 5 år? xD
vad har hon för färg i sitt rum? - rosa, vit, ek färg, och hennes tv är svart och hon har en teckning med en dikt över hennes säng som självaste poeten själv skrivit.
har hon svikit dig någon gång? - nej
har ni pratar i telefonen någon gång? - nej, jag har ingen telfon. jag tror inte på telfonisk kontakt.
kommer ni vara kompisar om 10 år? - jaaaaaaaaaa!
älskar du henne? - om du bara visste.
och sist, vad heter din fågel? - Linnea Klevenstedt

Ska jag klippa mej såhär? (:

Shahahaha, jag ska ringa och beställa tid hos frisören. Jag har blivit tönt så jag tänker klippa mej så som vissa kallar "emo" fasst det inte är emo. Iallafall, jag ska klippa upp håret och tunna ut det i topparna. Sen ska jag köpa en extension och spraya den randig så jag kan ta av den ibland! Och så såklart ska jag färga håret för att man kan se min utväxt men det ska jag göra hemma för att jag litar inte på dom här chineserna i Dubai. Så här kommer det förmodligen se ut:

 - Såhär kommer det föresten exakt se ut, fasst bara ljus ljus ljus blondt hår. Älskar rosetten i håret också. Någon mer än jag som diggar detta?



Lite större bild, men såhär kommer det inte precis se ut. Men ni fattar? Jag tycker iallafall det är super snyggt.
Ska jag eller ska jag inte?

Det värmer hjärtat när man ser sånthär.

Krångligt detta med "designhjälp", ingen vill hjälpa. Iallafall, hittade dessa härliga rader och bilder på Idas blogg. Jag vet inte ens vad jag ska säga.

Emelie 6 år
En psykolog är en galen man som slår tanter.

Min kommentar: Så himmla rätt, jag tror jag folk som heter Emelie tänker likadant.


Brev skrivet av Katrin 12 år
Kära farmor !
Jag kan komma till din stuga en vecka på sommarlovet om du vill. Mamma säger att jag ska, men du vet att jag är ganska bråkig just nu och besvärlig på alla sätt. Det är för att jag har kommit i förpuberteten. Den har slagit ner som en blixt och gjort hela familjen nervös. De värsta är att jag gillar att säga emot dom. Pappa säger att jag liknar dig och mamma håller med. Om du vill att jag ska komma trots varningarna så får du ge en liten vink.

Min kommentar: Lite straight forward brev, undrar om hon fick komma till farmor?

Och till sist denna förtjusande image :



Min kommentar: Öh.

Usch.

Asså fy vad vidrigt att det är en förälder som ligger bakom det hela.. kolla filmen så fattar ni.


Tävling!

Nu kan du som är lite kreativ och har bra ider ha chansen att vinna en blogg design gjord i Photoshop CS3.
Tävlingens tema är kärlek. Det du ska göra, är att ta fram penna och papper och börja skissa en t-shirt med temat kärlek. När du är klar med det så ska du ta en bild på skissen, och skicka den till [email protected].

Regler:

* Du får endast delta en gång
* T-shirten ska vara i färg. Alltså om den ska vara rosa ska den vara färgad rosa.
* Inget olämpligt eller kränkande, please!
* Fyll i bilden med tusch eller bläck så man kan se bilden klart och tydligt.
* Märk mejlet : Valentines Day Tävling
* TIPSA ALLA DINA VÄNNER OM MIN BLOGG!

Skynda på med att börja rita! Tävlingen avslutas 9 Februari.

PUSS!


Mullvad

Min mullvad, kära, kära mullvad.



Bästavän, när saker känns knas, vet jag vart jag ska vända mej. Jag kan prata med dej om vad som helst, och vi kan skratta åt allt. Jag har typ 702,6 ord jag vill bara skrika ut så alla får veta vad du betyder för mej. Men det gör jag inte, för då skulle alla tro jag va lite KOOKOOKACHU. Men så länge du vet vad du betyder för mej, så spelar resten av världen ingen roll. Min mullvad, min kära mullvad. Du är ingen gås. Som Remstam.

SCHÄLA SCHÄLE på dej bästavän. Jag saknar dej och älskar dej till saturnus och tillbaka.


Neopets : Så himmla misslyckat.

Tänkte spela ett spel på neopets.com, där jag tidigare i mitt töntiga liv varit medlem. Neopets är en spelhemsida där man kan skapa små djur och nämna dom och ta hand om dom, som en riktig värld nästan. Så kan man alltid se hur ditt djur mår. Så jag gick in, och ser att på sidan visas denna bild :



Han är emo, helt självklart. Min hund Cudjet är så himmla emo man kan bli.
Läs igenom bilden och kolla nogrant, listar du ut varför han är emo så blir du länkad.

Misslyckad

Det som hände här var at jag skulle sminka mej, och så börjar det klia i ögat. Jag trodde det bara var sådär lite stick sen går det över. Men helt pölotsligt börjar det stickas, och sen gör det ont. Så jag fick gnugga lite och då hade inte heller sminket torkat så det blev lite hej och hå. Så tänkte jag : jag kan göra en bild av detta.
Så jag tog fram lite till smink och började sminka en halva av ansiktet. Haha, jag är så udda.



Dagens

Äsch, jag är så dålig på att inte blogga så jag får väl hålla på med det medan bloggen fixas.

Dagens Smink: Foundation och mascara.
Dagens Klädsel: Skol unifrom, men ska snart byta till något mer civilt.
Dagens Frisyr: Ruffsigt och udda, ska borta lite.
Dagens Köp: Apelsin juice?
Dagens Roligaste: PSHA, jag va i skolan. Inte kul alltså.
Dagens Låt: Livin on a prayer - Bon Jovi, haha
Dagens Bästa: Min arabiska lärare gav mej en klubba för att jag kunda skriva arabiska så bra!
Dagens Sämsta: Franska....
Dagens Saknade: EVERYBODY!
Dagens Irretation: Mrs. Taverner - hon kan gå och dö i ett hål.
Dagens Förvåning: Vår mattelärare kanske ska sluta, fatta att jag blev lycklig?*

* Min klass är otroligt jobbig. Och jag hatar henne för att, whats there not to hate?

News

Ja, om ni kollar omkring så kanske ni märker att jag tagit bort alla inlägg. Jag fick utrbott och ville starta om på nytt, så jag tänkte "värför inte?". Jag ska försöka fixa kodmallarna (på riktigt denna gång) och göra en lite seriösare design. Nu när jag startat om tänkte jag cokså, värför klistra sig till samma gamla system som förut? Så nu blir det såhär:

* Dagens outfit minst fyra dagar om veckan
* Bilder i varje inlägg
* Skriva varje dag
* Mera roliga kollage, jag vet inte vad ni tycker om dom, men dom är kul att göra!
* Mera designtips och förklaringar
* TÄVLINGAR!

Öppnar inte upp bloggen igen förrän jag fixat kodmallarna - men jag ska inte låsa den.
Vilket datum jag börjar skriva på bloggen är ännu inte klart, men innan Alla Hjärtans Dag iallafall.


RSS 2.0